Deprecated: Required parameter $k follows optional parameter $p in /customers/9/d/7/borowiec-maskiner.no/httpd.www/app/controls.php on line 903

Vetromac - SA40-26

Vetromac - SA40-26

Vetromac har utarbeidet en ny konsept for maskinproduksjon. Hvert eneste element av maskinen er prosjektert ved hjelp av 3D CAD-teknologi, produsert ved hjelp av CAD CAM og bearbeidet med CNC Working Center. Dette innovative systemet er det eneste som kan garantere jevn kvalitet på alle maskiner som produseres, og sikre at ethvert maskinelement, herunder bordbelegg, kan enkelt skiftes ut om nødvendig. Maskinens sammensetting styres trinn for trinn av en programvare som hjelper og støtter vårt tekniske personell under hele monteringsprosessen.

Transportinnretning

Maskinens transportinnretning er laget som et tannstangsystem. Tannstenger og tannhjul blir herdet og slipt med maksimal toleranse på 0,02 mm. Tannstengene monteres med tennene vendt ned, slik at det ikke samler seg støv på tennene. For at systemet alltid står jevnt, selv under kraftige hastighetsendringer, er det montert tannhjul på begge sider. Det er en førerskinne og en kuleløpsskrue på hver side av bordet for å sikre stabilitet under hele skjæringssyklus.

Skjærebro

Skjæresystemet er laget av stiv stål. Hele systemet er meget stabilt og ikke sensitivt mot temperaturendringer for å sikre minimalt slitasje. Skjærehodet er laget av aluminium, og skjærehodene produseres av spesielle maskiner med en minimal toleranse. Skjærehodets bevegelse styres et system med kulelagre for å redusere friksjon i høyst mulig grad.

System for skjæringstrykk

Skjærehodet er utstyrt med et unikt dobbelt styresystem for justering av skjæringstrykk. Dersom det automatiske ventilen ikke fungerer som den skal, er det mulig å velge et manuelt modus ved å vri en bryteren fra Auto til Manual-stilling, og fortsette med skjæring.

Justering av glassplaten

Glassplaten justeres automatisk ved hjelp av 3D-laser. Arbeidsbordet er laget av hardt tre dekket med tett, 4 mm tykk (0,157 tomme) ullfilt.

Laserskanning (valgfri)

Lasersystem for skanning av alle materialer med hensyn på form, med unikt smart programvare for stor skannehastighet.

4års/10 000 timer garanti

Tekniske opplysninger

Lengde (mm) 4637
Bredde (mm) 3165
Arbeidsbordets høyde (mm) 890 - 960*
Maksimal høyde (mm) 2925
Skjærehodets hastighet (m/min) 180
Nøyaktighet (mm) ± 0,15
Bearbeidende ruter (mm) 4000 x 2600
Vekt (kg) 2100
Energiforbruk (kW) 12
Strømforsyning (V)

3x230

3x400

Luftepute system  
Pneumatisk tilting  
*Justerbart